Kradol textilný materiál - je obvinený, vlámanie do zaparkovaného auta

21.07.2006 Celý región

Poverený policajt skráteného vyšetrovania v Poprade začal trestné stíhanie a vzniesol obvinenie z prečinu krádeže 27-ročnému zamestnancovi textilnej firmy vo...
Poverený policajt skráteného vyšetrovania v Poprade začal trestné stíhanie a vzniesol obvinenie z prečinu krádeže 27-ročnému zamestnancovi textilnej firmy vo Svite.

Obvinený muž včera v textilnej hale firmy si nachystal 260 kg cievok s textilným materiálom rôznych farieb a hrúbok v hodnote skoro za 56 .600, - Sk, z ktorých časť si uložil do prichystaných kartónových krabíc s úmyslom tieto ukradnúť.

Vlámanie do zaparkovaného auta
Včera začal trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže poverený policajt skráteného vyšetrovania v Snine. Ku skutku došlo v stredu podvečer, keď do neuzamknutého auta Opel Vektra , zaparkovaného v Snine na čerpacej stanici, odcudzil doposiaľ neznámy páchateľ príručnú taštičku , v ktorej sa nachádzalo 28 000, - Sk, pečiatky istej Sninskej firmy a iné doklady. 26-ročnému majiteľovi ukradnutých vecí vznikla škoda vo výške najmenej 30 000, - Sk.

Vlámanie do stánku na parkovisku
Prešovskí policajti skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do stánku slúžiaceho na výber parkovného , ktorý sa nachádza pri tržnici na Kúpeľnej ulici v Prešove. K vlámaniu došlo v noci zo stredy na štvrtok. Policajti vyšetrovaním na mieste zistili , že páchateľ vnikol dnu po odstránení visacieho zámku na mreži a zo stánku ukradol dve pokladne, mobilný telefón a iné rôzne veci, čím pre firmu vlastniacu stánok vznikla škoda vo výške 33 551, - Sk.

Vlámanie do predajne s pánskou konfekciou
Policajti skráteného vyšetrovania v Sabinove vyšetrujú krádež vlámaním do predajne s pánskou konfekciou v Sabinove. K vlámaniu došlo v noci zo stredy na štvrtok tento týždeň. Páchateľ si vysekal otvor v stene vedúcej do skladu, vnikol dnu a ukradol športové nohavice, košele a kravaty , čím spôsobil majiteľke tovaru škodu za viac ako 12.000, - Sk.
 

Vyberte región

mark